Le të punojm së bashku!

Kush jemi ne

Lexo më shumë

‘Edona Company’ u themelua në vitin 1990, fillimisht veprimtaria e kompanisë tonë ishte vetëm shitblerja e pemëve dhe perimeve, por synimet tona ishin shumë më të mëdha, prandaj puna dhe përkushtimi ynë rritej çdo ditë dhe po vazhdonim drejt suksesit, duke zgjeruar biznesin tonë edhe në distribuimin e produkteve ushqimore në Kosovë nga brende të njohura botërore.

 

 

 

Njihuni me

Produktet tona

Për tu njohur me produktet tona, shfletoni katalogun tonë online.

Shfletoni katalogun e produkteve

SHFLETO KATALOGUN

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Le të mbesim në kontakt

Mos hezitoni të na kontaktoni nëse jeni të interesuar për bashkëpunim

Email Adresa

 

[email protected]

www.edona-ks.com

Numri kontaktues

 

+383 28 572 780
+383 44 976 848

 

Lokacioni

 

Rr. Dëshmorët e kombit, 42000 Vushtrri, Kosovë

Njihuni me

Brendet

Mirësevini

Për tu njohur më shumë me produktet tona klikoni butonin dhe shfletoni katalogun

Kliko kËtu

Reth nesh

‘Edona Company’ u themelua në vitin 1990, fillimisht veprimtaria e kompanisë tonë ishte vetëm...

Lexo më shumë >

Postet e fundit

Linqet

Kontakti

© 2020 Edona - All rights reserved by

Të mbesim në kontakt

Na kontaktoni që të mbesim në kontak për ofertat më të reja!